visie

Gezonde omgevingen vanuit de beleving van de mens
Ontwerpen moeten meer zijn meer dan alleen ‘mooi’. Indien zorgvuldig ontworpen, kunnen gebouwen zoveel meer zijn dan slechts een ‘jasje’ om in te wonen, zorgen of werken. En positief van invloed zijn op het welzijn van de mens.
Hoe komen we aan onze naam?
De naam van ons bureau komt voort uit de principes en expertise waar we voor staan. Studio id (identiteit, idee, interieur, dementie) + (samen, integraal, meerwaarde). Wij gaan altijd een stapje verder!
Onze werkwijze / 5 principes
Studio id+ vindt het belangrijk bij te dragen aan een prettige en gezonde woon-, zorg- en werkomgeving. Onze ontwerpen zijn meer dan alleen ‘mooi’. Met onze ontwerpen willen we bijdragen aan bijvoorbeeld een lagere zorglast, hoger welbevinden, minder agitatie, hogere prestaties, minder verzuim, sneller herstel en zelfs minder medicatiegebruik. Indien zorgvuldig ontworpen, kunnen gebouwen zoveel meer zijn dan slechts een ‘jasje’ om in te wonen, zorgen of werken. En positief van invloed zijn op het welzijn van de mens.

We zetten de mens centraal

We ontwerpen van binnenuit

Onderzoek en kennis zijn ons fundament

We werken integraal

We werken samen

"In de mensen van Studio id+ hebben wij deskundige professionals gevonden, die met ons met kennis van zaken begeleiden in de realisatie van de woonomgeving."
Opdrachtgever Studio id+