Studio id+ heeft een bevlogen team van hoog gekwalificeerde medewerkers. Voor iedere opgave stellen we een vast team samen met de juiste expertise voor de vraag. Zo kunnen we steeds opnieuw innoveren en vernieuwen.

Anja Dirks, BA, Bsc, Msc

Anja studeerde met bijzondere vermelding af aan de kunstacademie in Utrecht als interieurarchitect en aan de TU Delft als architect. Tussendoor studeerde ze een semester aan de University of Dundee. In 2010 startte zij haar eigen bureau.

In deze combinatie van opleidingen is het fundament van Studio id+ terug te lezen; acterend op het raakvlak van interieur en architectuur, gefundeerd op kennis en onderzoek en altijd werkend en denkend vanuit de gebruiker van de ruimte. Niet alleen in een Nederlandse context maar ook (ver) daarbuiten.

Anja is een echte multitasker die het liefst vanuit spontaniteit ontwerpt en hiermee tot unieke en nieuwe oplossingen komt. Door haar kennis en ervaring overziet ze een opgave snel en kan ze feilloos de vraag achter de vraag benoemen en hier invulling aan geven. Zowel binnen het ontwerpen als in het adviseren in opgaven.

Bekenden omschrijven Anja als enthousiast en ondernemend, een theedrinker en turnliefhebber. Ze komt tot rust met yoga en skeeleren.

Esmee Staps, B BE MA

Esmee studeerde Bouwkunde Architectuur aan de Avans Hogeschool in Tilburg. Na ervaring te hebben opgedaan bij onder andere INBO en Ector Hoogstad, is ze zich meer gaan toeleggen op interieurarchitectuur. Hiertoe heeft ze de Master Interior Architecture aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht afgerond. Omdat Esmee zich ook daadwerkelijk als 'interieurarchitect' wil profileren heeft ze de Beroepservaringsperiode met goed gevolg doorlopen.

Esmee’s kracht zit in het verbinden van haar technische achtergrond met het ontwerpen. Ze is zeer creatief en vindingrijk en richt zich graag op maatschappelijke ontwerpopgaven. Esmee zie je zelden zonder lach op haar gezicht en haar sociale vermogen zet ze niet alleen op kantoor in, maar ook uitzonderlijk goed in de projecten en bij onze opdrachtgevers.

Amber d’Haens, B BE MA

Amber studeerde HBO Bouwkunde Architectuur aan de Avans Hogeschool in Tilburg en liep stages bij Bouwgroep de Nijs-Soffers en Zone Zuid Architecten. Daar groeide haar motivatie om zich verder te ontwikkelen in het creatieve vakgebied. Aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht rondde ze de masteropleiding Interieurarchitectuur af, met een onderzoek naar creatieve leeromgevingen.

Bij Studio id+ kan Amber haar technische achtergrond en passie voor interieur verenigen. Structuur aanbrengen en onderzoeken doorgronden weet zij dan ook feilloos te combineren met het creatieve vakgebied. Verder gaat Amber geen uitdaging uit de weg. Momenteel doorloopt ze de Beroepservaringsperiode om de officiële titel van interieurarchitect te behalen.

Amber herken je aan haar voelsprieten voor de omgeving, leergierige houding en nauwkeurige manier van werken. Ook in haar vrije tijd zoekt ze de balans op. Je kunt haar regelmatig vinden op een festival of terras met vrienden, maar ook tot rust komend in de natuur of thuis met een kop thee.

Jenita Duijndam, BA MA

Jenita behaalde Cum Laude haar bachelorgraad grafisch en ruimtelijk ontwerp aan het St. Joost in Breda en ronde daarna haar master interieurarchitectuur, met een 9, af aan de Hoge School voor de Kunsten Utrecht. Ze liep stage bij het ruimtelijk creatieve bureau van Eijk & Van der Lubbe en werkte bij ruimtelijk ontwerpbureau Hal2, voordat ze bij Studio id+ van start ging.

Jenita is super creatief en een echte alleskunner. Ze heeft bijzondere grafische vaardigheden, die ze naadloos laat versmelten met het ruimtelijk ontwerp. Voor de afsluiting van haar bachelor onderzocht ze de impact van wachten binnen een ziekenhuisomgeving en ontwierp ze 'The Breath Room' en bij de afronding van de master ging ze op zoek naar nieuwe onderwijsomgevingen. Beide onderzoeken sluiten perfect aan op de visie van Studio id+, waarin onderzoek het fundament voor ontwerp vormt.

Jenita weet, als dochter van twee telers, alles af van pioenrozen. In haar vrije tijd bezoekt ze graag exposities en tentoonstellingen, pakt een terrasje of gaat op stap.

Joost van der Maas, BA

Joost studeerde HBO Interior Design aan Hogeschool Saxion in Deventer en is afgestudeerd met een ontwerp voor een opname- en behandelcentrum voor een Geestelijke Gezondheidszorgorganisatie. Een mooie match met Studio id+, waarbij hij ook al eerder zijn stage liep.

Momenteel volgt hij de vooropleiding Architectuur & Techniek aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst, met de ambitie door te studeren richting de master Architectuur. Zowel op ontwerp- als op onderzoeksvlak geeft hij een mooie inbreng door zijn nauwkeurige manier van werken en goede gevoel voor materialen en sfeer. Hiernaast heeft hij een actieve rol in de uitingen via de socials.

In zijn vrije tijd maakt hij graag muziek, gaat naar een concert of spreekt hij af met vrienden.

Milou van Zomeren, BA MSc

Tijdens haar studie Product Design aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht leerde Milou ontwerpen én maken. Daarmee ontstond haar liefde voor materiaal en vormgeving. Haar afstudeeronderzoek naar de herbestemming van een leegstaande kerk wakkerde haar interesse in de architectuur aan. Ze vervolgde haar opleiding met een master aan de Academie van Bouwkunst in Rotterdam, en werkte ondertussen bij diverse architectenbureaus. Voornamelijk aan schoolgebouwen.

Milous wens om te ontwerpen vanuit de beleving van de gebruiker sluit naadloos aan bij de visie van Studio id+. Hier kan ze schakelen tussen diverse schalen en werkzaamheden, en haar ontwerpvaardigheden overal inzetten. Van detail tot interieur, gebouw en het omringende landschap. Milou is positief ingesteld en gesteld op haar omgeving. Wanneer ze vrij is zoekt ze graag vrienden op om mee naar een festival te gaan of te wielrennen. En is er nog een klus in huis te doen? Dan kun je haar altijd vragen!

Ramona Uittenbogaard | BA

Al tijdens de afronding van haar bachelor interieurarchitectuur aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle ging Ramona bij OTH architecten aan de slag. Hier werkte ze ruim tien jaar lang aan uiteenlopende opdrachten in alle fases van het ontwerptraject. Van ontmoetings- en leergebieden op een universiteit, tot een restaurant en een verpleegafdeling. En door voornamelijk bezig te zijn met werkomgevingen is ze goed op de hoogte van AGW en de FWR-mix voor rijkskantoren.

Ramona is erg geïnteresseerd in wat ieder mens uniek maakt en wat deze bevindingen kunnen betekenen voor de persoonlijke (leef)omgeving. Een voedingsbodem om voor elke opdrachtgever een specifiek concept te ontwikkelen en vanuit deze stevige basis te ontwerpen. En dat sluit perfect aan bij de visie van Studio id+.

Deze empathische en flexibele teamspeler is ook een echte doener, die ook in haar vrije tijd graag dingen maakt. Rust vindt ze op de yogamat, al wandelend door de vrije natuur of door te dansen. Ramona is ook dol op chocolade en ze bakt graag taarten.