opdrachtgevers

Wij werken voor diverse opdrachtgevers. Van zorgorganisaties tot ontwikkelaars en van onderwijsinstellingen tot investeerders en internationale bedrijven.

QuaRijn

QuaRijn biedt brede zorg aan in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. QuaRijn ondersteunt levenskwaliteit en menselijke waardigheid en richt zich op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio. Voor QuaRijn werkte Studio id+ aan meerdere projecten, zoals De Koekoek, De Linde, De Weijer, de PG afdeling van Bunnichem en De Regentenkamer.

Hendrix Genetics

Hendrix Genetics is een Brabants familiebedrijf met een passie voor veeteelt, genetica en technologie voor meerdere diersoorten, dat internationaal opereert.
Samenwerking, innovatie en duurzaamheid staan centraal in hun visie.

Stichting Altrecht

Altrecht is er voor iedereen die specialistische geestelijke gezondheidszorg nodig heeft. Samen en vanuit verschillende invalshoeken wordt gezocht naar de juiste behandeling om tot herstel te komen. Zo snel mogelijk en dichtbij huis.

VVE Park Boswijk

VVE Park Boswijk is de vertegenwoordiging van groot- en kleineigenaren van woonresidentie Park Boswijk. Gezamenlijk staan zij voor het eigendom van de woningen in de residentie. Inmiddels is VVE Park Boswijk ontwikkeld naar VVE Metea.

a.s.r. real estate

a.s.r. real estate investeert namens institutionele beleggers in vastgoed en beheert vastgoedportefeuilles. Vooruitdenken en duurzaamheid staan daarbij centraal. Het is onderdeel van a.s.r., een van de grootste beursgenoteerde verzekeraars in Nederland.

Kenter Jeugdhulp

Kenter Jeugdhulp biedt gespecialiseerde opvoedhulp en psychische hulp aan jeugdigen tot 23 jaar én hun gezinnen met ontwikkelings-, gedrags- en gezinsproblemen, daar waar ze dat nodig hebben. Veiligheid en ontwikkeling van het kind of de jongere staan daarbij altijd voorop.

Maasstadziekenhuis

Maasstad Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis in Rotterdam-Zuid. Met 600 bedden, en meer dan 450.000 patiënten die jaarlijks de poliklinieken bezoeken. Het ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. Betrouwbaar, deskundig, verbindend, ambitieus en gastgericht.

Amendex

Amendex is specialist in het installeren van slimme, hoogwaardige klim- en valbeveiligingsvoorzieningen op platte daken, voor elke werkplek en op elk niveau. Daarnaast bieden zij diverse aanvullende diensten aan, zoals advies, ontwerp en periodieke inspectie & onderhoud.

CVO 't Gooi

CVO ’t Gooi is een stichting met drie kwalitatief hoogstaande scholen voor het voortgezet onderwijs in het Gooi, op de niveaus vmbo, mavo, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Iedere school geeft op eigen wijze vorm aan innovatief en betekenisvol onderwijs.

Zorgcirkel

De Zorgcirkel biedt liefdevolle zorg en ondersteuning, voor de momenten waarop een professional nodig is. Thuis of op locatie. Hierbij wordt vooral gekeken naar wat mensen zelf kunt blijven doen; met het gebruik van hulpmiddelen of met de mensen om iemand heen.

Loostad

Loostad ontwikkeld op eigen risico en als gedelegeerd ontwikkelaar (of in een combinatie hiervan). In alle gevallen nemen ze het gehele ontwikkelproces op zich. Op welke manier ze ook samenwerken, ze geven zorgvuldig invulling aan de ruimte die ons omringt. In elk aspect van het vak streven ze naar maximale waardecreatie. Samen met onze opdrachtgevers creëren we een hoogwaardige kwaliteit die je voelt en beleeft.

Zuyderland