Ook zo’n zin in een kop koffie gekregen?

Studio id+ werkt vanuit de Maliegarage, een monumentale garage die recent getransformeerd is naar een prachtig kantoorverzamelgebouw. De Maliegarage ligt aan de Maliebaan aan de oost zijde van de stad. Een statige laan waar nu ook meer industriële locaties als onze werkplek gerealiseerd worden. Een fantastische plek, centraal in het centrum van de stad. Zin om ons kantoor een keer te bewonderen of gewoon een keer langs te komen? Schroom niet om contact op te nemen.

Studio id+ bv
Maliegarage
Maliebaan 80a
3581 CW Utrecht

+31 (0)30 782 05 50
info@studioidplus.nl

Auto

Hoewel ons kantoor centraal in Utrecht is gesitueerd, zijn we in slechts 10 minuten vanaf de snelweg te bereiken en is er altijd parkeerplek voor de deur.

  • Vanuit oost (A27): afslag 30, De Bilt/Veemarkt. Vanaf hier wijst de navigatie u eenvoudig de weg.
  • Vanuit noord (A2): neem de Zuilense Ring richting Maarssen en rij door tot Overvecht (tot de Karl Marxdreef). Volg vanaf hier de navigatie.
  • Vanuit zuid of west: we adviseren (vooral in de spits) door te rijden tot de noord- of oostzijde en de eerdere routebeschrijving op te pakken.

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS loopt u in 20 minuten naar ons kantoor of neem buslijn 1 (halte Adelaarstraat) of buslijnen 3, 4, 5 of 6 (Halte Oudenoord).

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten