Ook z’n zin in een kop koffie gekregen?

+31 (0)30 – 782 05 50
info@studioidplus.nl

 

Keizersgracht 11
3514 BM Utrecht

Ons kantoor

Ons kantoor is vlakbij het centrum van Utrecht gelegen. Aan de Keizersgracht. Niet alleen een prachtige naam voor een straat, maar ook een schitterende locatie. Een van de weinige verborgen plekjes die Utrecht nog kent. Een oud pakhuis gelegen aan een idylisch grachtje. Een rustige plek, maar met twee keer de hoek om lopen, staan we onder de Dom.

Zin om ons kantoor een keer te bewonderen of gewoon een keertje langs te komen? Schroom niet even contact op te nemen.

 

Auto

Onze locatie is het makkelijkste vanaf de oostzijde van de stad te bereiken; vanaf de A27. En hoewel zo centraal gelegen, zijn we slechts in 10 miunten vanaf de snelweg te bereiken.

Vanaf de A27 is de makkelijkste afslag nr. 30; De Bilt/ Veemarkt. Vanaf hier wijst de navigatie eenvoudig de weg.

Aangereden vanaf Noord, vanaf de A2? Neem dan de Zuilense ring richting Maarssen en rij door tot Overvecht (tot op de Karl Marxdreef) en volg vanaf hier de navigatie.

Tot slot vanaf West of Zuid, in de spits adviseren we toch door te rijden tot de Noord of Oostzijde en de eerdere routebeschrijving op te pakken.

Parkeren een probleem? Welnee! Bij ons voor de deur is altijd plek!

Openbaar vervoer

Vanaf Centraal station Utrecht is het 20 minuten lopen naar ons kantoor.

Geen zin om te lopen? Pak dan dan buslijn 1, halte Adelaarstraat of de buslijnen 3, 4, 5 of 6 en stap uit bij de halte Oudenoord.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten